Joe Keery, Stranger Things 4. Sezonun Beklediğimize Değeceğini Söyledi

17.08.2020 11:31 Özgür Eroğlu

 
Netflix'in popüler olmasında büyük pay sahibi olan Stranger Things dizisinin oyuncularından Joe Keery, dizinin dördüncü yani yeni sezonu hakkında konuştu.  
 
The Hollywood Reportar'a konuşan Joe Keery, dizinin kesinlikle beklediğimize değeceğini söyledi. Ayrıca salgın sürecinde çekimlere başlanamadığı için senaristlerin bu konuda daha rahat çalıştığını ve bu yüzden daha iyi olacağını söyledi. Daha önce bu durumu Natalia Dyer de dile getirmişti.
 
Dizinin dördüncü sezonu için hala net bir tarih yok. Ancak 2021 yılı içerisinde gelmesi bekleniyor. Şu anda tüm sezonları Netflix'te bulabilirsiniz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Dizi Haberleri Platformlar: PC Geliştirici: Bölüm Sonu Canavarı Dağıtıcısı: Bölüm Sonu Canavarı Tür: Action Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Crimson Desert'ün 2025 Yılında Çıkacağı Söyleniyor 1 Saat önce Mortal Kombat 2 Filminin Vizyon Tarihi Belli Oldu 1 Saat önce PUBG: BATTLEGROUNDS 'Erangel Classic' Haritasını Sunar 2 Saat önce Epic Games'in Bu Hafta Öne Çıkan Oyunları 2 Saat önce Rakion Macerası Türkiye’de Başladı! 4 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler