John Carmack'in Gelecek Nesilden Beklentisi 1080p

Rage problemleriyle PC'cileri üzmüştü.
21.12.2011 15:16 Samet Konuksal


     Doom ve Quake gibi oyun dünyasına damgasını vurmuş oyunların başındaki isim olmasına rağmen son olarak Rage ile bekleneni veremeyen John Carmack, gelecek nesildeki beklentisini özet bir şekilde açıkladı.
 
     Twitter üzerinden konuşan Carmack, yeni nesil Xbox ve yeni nesil Playstation'dan olan en büyük beklentisinin 1080p çözünürlük olduğunu belirtti. Carmack, yeni nesilde yapacağı oyunların sunduğu grafiklerin konsollarda da detaylı bir görüntü sunmasını istiyor.
 
      John Carmack bunu mevcut konsollarda denemiş ancak başarılı olamamıştı. Carmack'in son oyunu Rage, konsollarda 720p çözünürlükle ve 60 FPS'lik bir performansla sunulmuştu.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Rage Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: ID Software Dağıtıcısı: Bethesda Tür: Action RPG Çıkış Tarihi: 7 Ekim 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 9 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Assassin’s Creed Shadows Duyuruldu! İlk Fragman Geliyor 5 Saat önce MultiVersus İçin Joker Oynanış Fragmanı Yayınlandı 6 Saat önce Helldivers 2 Satışları 12 Milyonu Aştı! 6 Saat önce Sony Interactive Entertainment Yeni Ceo'larına Kavuştu 7 Saat önce PlayStation 5 Konsol Satışları 59.3 Milyona Ulaştı! 7 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler