John Carmack'ten Rage Açıklamaları

Carmack'in diğer bir ilgi alanı da roketler ve uzaya açılmak
01.02.2011 11:15 Gökhan Yılmaz

 
     id Software'in kurucularından ve Doom, Quake, Wolfenstein 3D gibi oyunların yaratıcısı John Carmack, ilk oyununu geliştirmesinden 20 yıl sonra artık FPS oyunları oynamadığını söyledi.
 
     Carmack artık 40 yaşına geldiğine dikkat çekerken şunları söylüyor: "Oyun oynamak zorunda olduğum tek an, altı yaşındaki oğlumla Wii oyunları oynamak. Artık Mario'nun çeşitli oyunları ile ilgileniyorum, yeni Killzone ya da diğerleriyle ilgilenmiyorum. Oyunlarımızın içeriklerine karışmamaya çalışıyorum, sadece olayın teknik kısmı üzerinde çalışıyorum. id Software'i ZeniMax Media'ya sattıktan sonra işlerim daha yoğun olmaya başladı ve ofiste daha çok zaman geçiriyorum çünkü sattığım şirketin kötü olduğunu düşünmelerini istemiyorum."
 
     Görünüşe göre Carmack Rage'in kod kısmı ile daha çok ilgileniyor. 15 Eylül'de çıkacak Rage, firmanın yeni oyun motoru idTech 5 ile geliştiriliyor. Oyun için yeni yayınlanan ekran görüntülerine aşağıdan bakabilirsiniz.
 

Yeni Ekran Görüntüleri
İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Rage Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: ID Software Dağıtıcısı: Bethesda Tür: Action RPG Çıkış Tarihi: 7 Ekim 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Mayıs Ayının PlayStation Plus Oyunları Erişime Açıldı 08 Mayıs Microsoft, 4 Ayrı Bethesda Stüdyosunu Kapatıyor 08 Mayıs The Witcher 3 Resmi Mod Aracı Bu Ay Geliyor 08 Mayıs Redfall İçin Destek Sona Eriyor: Artık Güncelleme Almayacak 08 Mayıs Sıra Tabanlı Taktik Oyunu Don’t Kill Them All Duyuruldu 08 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler