John Romero, Slipgate Ironworks'ten Ayrıldı

Ion Storm'un ünlü isimleri Tom Hall, John Romero ve Warren Spector
23.01.2011 15:52 Alkan Adakaner


     John Romero bir zamanların efsane oyun yapımcılarından birisidir. Son dönemlerde ise onun adını pek duymuyoruz. Wolfenstein 3D, Doom ve Quake gibi efsanelerle adı anılan Romero, Slipgate Ironworks'ten de ayrıldı.

     Romero bundan sonra Ion Storm'dan da tanıdığı Tom Hall ile birlikte Loot Drop adlı sosyal ağ tabanlı bir oyun üzerinde çalışacak.

      Gazillion Entertainment de geçen yıl geliştirdikleri MMORPG oyunundakiyeni planlarında John Romero'nun olmadığını duyurmuştu. Bakalım John Romero, eski dostu Tom Hall ile birlikte yeni projesinde başarılı olacak mı?

     Bir çoğumuz ondan sosyal ağ tabanlı bir oyundan ziyade bir FPS bekliyoruz, ama sosyal ağ tabanlı oyunlardaki büyük potansiyel onun daha çok dikkatini çekmiş gibi görünüyor.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
PC Platformlar: PC Geliştirici: Açıklanmadı Dağıtıcısı: Açıklanmadı Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 4 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox Game Pass'e Mayıs Ayı Başında Gelecek Oyunlar Açıklandı 01 Mayıs Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi PlayStation Plus'a Geldi 01 Mayıs Deliver Us Mars Stüdyosu KeokeN Tüm Ekibi Dağıttı 01 Mayıs Fallout Dizisi İki Haftada 65 Milyon İzleyiciye Ulaştı 01 Mayıs Assassin’s Creed Mirage iPhone 15 Pro'ya Geliyor: Tarih Verildi 01 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler