John Smedley, H1Z1'in DayZ ile Olan Benzerliğine Değindi

20.04.2014 01:12 Ömür Gencer


     Dün Reddit'te gerçekleştirilen bir soru-cevap etkinliğinde Sony Online Entertainment'ın başkanı John Smedley'ye DayZ ile beklenen MMO oyunu H1Z1'in benzerlikleri soruldu. Smedley bu soruya karşılık kendisinin ve ekibindeki çoğu kişinin bir DayZ oyuncusu ve hayranı olduğunu belirtti.
 
     Smedley, Reddit'teki kullanıcılara şu cevabı verdi: "H1Z1 bir Zombie Apocalypse oyunu. DayZ de öyle. Harika bir oyun yaptılar. H1Z1'in de başka bir Zombie Apocalypse oyunu olduğu bir gerçek. Ne derseniz deyin bizim asıl amacımız oyunumuzu eğlenceli, ulaşılabilir, hard-core ve bayağı bir derin yapmak. Bizim Zombie Apocalypse anlayışımız arkadaşlarımızla ve hem ölü hem yaşayan düşmanlarla dolu bir çevre. Dürüstçe DayZ'yi ve yaptıkları işi sevdiğimizi söylemekten gurur duyuyoruz. Umarım yaptığımız oyun da onların hoşuna gider."
 
     H1Z1'in getireceği farklara değinen Smedley, "Oyunda düşmanlarınızı uzakta tutacak kaleler ve kasabalar inşa edebileceksiniz. Büyük oranda "crafting"'e dayalı olan oyun içi ekonomi de bulunacak. Oyuncular, mermi ve ok gibi şeyler üretip satabilecek. Bu ekonomi tamamen oyuncular tarafından sürdürülecek." Dedi.
 
     Gelecek haftalarda çıkışını yapacak olan H1Z1, free-to-play'e geçmeden 20 dolara satılacak. Daha sonra free-to-play moduna geçerek tüm oyunculara bedava olarak sunulacak.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
H1Z1 Platformlar: PC PS4 Geliştirici: Daybreak Game Company Dağıtıcısı: Sony Online Entertainment Tür: MMO-FPS Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 18 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Cyber Citizen Shockman 3: The Princess from Another World, 3 Mayıs'ta Konsollara Geliyor 4 Saat önce Metafor: ReFantazio 11 Ekim'de Konsollar ve PC için Yayınlanıyor 4 Saat önce Senua’s Saga: Hellblade II İçin Türkçe Dil Desteği Eklendi 5 Saat önce Tales of the Shire: A The Lord of the Rings Bu Sonbaharda Konsollar ve PC için Çıkış Yapıyor 5 Saat önce Manor Lords Steam'de 3 Milyon İstek Listesi Sayısına Ulaştı 5 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler