John Wick 5 Onaylandı

07.08.2020 11:31 Özgür Eroğlu

 
İlk filmi 2014 yılında çıkan ve oldukça sevilen son dönemlerin popüler aksiyon serisi John Wick'in yeni filmi onaylandı.
 
Dördüncü film için çalışmaları süren serinin beşincisi de onaylandı. Henüz dördüncü film için çekimlere başlanmadı, ancak dördüncü filmin çekimleri bitince hemen arkasında beşinci filmin çekimleri başlayacak. Dördüncü filmin çekimlerinin 2021'in ilk aylarında başlaması planlanıyor. 
 
John Wick 4, salgın sebebiyle yaklaşık 1 yıl ertelenmişti ve yeni vizyon tarihi 27 Mayıs 2022 olmuştu. John Wick 5 için bir tarih verilmedi, ancak bu şekilde ark arkaya çekilen filmler genelde bir yıl arayla yayınlanır. Bu yüzden 2023 yılında yayınlanmasını bekleyebiliriz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Film Haberleri Platformlar: PC Geliştirici: Bölüm Sonu Canavarı Dağıtıcısı: Bölüm Sonu Canavarı Tür: Action Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 4 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Call of Duty'de 100$'lık Harcamadan Sonra Gelen Skin Dalga Konusu Oldu 19 Nisan Popüler Platform Oyunu Dead Cells Epic Games'te 19.50 TL! 19 Nisan The Wolf Among Us 2'den Yeni Ekran Görüntüleri Ortaya Çıktı 19 Nisan Five Nights at Freddy’s: Help Wanted 2 PS5'e Geliyor 19 Nisan Homeworld 3, 13 Mayıs'ta Geliyor 19 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler