John Wick Filminin Şimdiden Üçüncüsü Planlanıyor

11.10.2016 17:35 Gazali Çetinkaya

   Aksiyon türündeki ve başrolünde Keanu Reeves'in bulunduğu John Wick 2014 yılında vizyona girmiş ve genel olarak oldukça sevilmişti. Geçtiğimiz günlerde John Wick: Chapter 2 için fragman yayınlayan yapımcı ekip üçüncü filmi de şimdiden planlamaya başlamış.
 
   İlk ve ikinci filmin yönetmeni Chad Stahelski, New York Comic-Con esnasında Collider ile yaptığı röportajda Ian McShane'in oynadığı Winston karakterinin ve Lance Reddick'in bir sonraki projede önemli bir rol oynayacağını belirtti ve bazı fikirlerimiz var diye de ekledi. 
 
   John Wick: Chapter 2, 10 Şubat 2017 tarihinde vizyona girecek. Emekli suikastçi John Wick bu filmde intikamını almak için New York şehrindeki macerasını Roma'ya taşıyor. Geçtiğimiz günlerde paylaşılan fragmana buradan ulaşabilirsiniz.
 

İlgili İçerik Yorumlar 5 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Todd Howard Açıkladı: Starfield'a Konsol Mod Desteği Geliyor 1 Saat önce Control Evreninde Geçen Condor'dan Heyecan Verici Yeni Detaylar 1 Saat önce VCT 2024: EMEA 1. Aşama Son Hafta Karşılaşmaları Başlıyor! 3 Saat önce Starfield Genişletmesi Shattered Space İçin Yeni Detaylar Ortaya Çıktı 3 Saat önce Tek Kişi Tarafından Geliştirilen ve The Raid Filminden İlham Alan Proje Yolda 4 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler