Joker'in Resident Evil'da Ne İşi Var?

11.01.2011 12:23 Ersin Kılıç


     En sevilen kötü karakterlerden biri olan Joker, son olarak Batman: Arkham Asylum'da karşımıza çıkmıştı. Bu oyunda da unutulmaz bir performans sergileyen Joker'in gözüktüğü yeni oyun ise Resident Evil 5 oldu.
 
    Tabi bu durum tahmin edebileceğiniz gibi oyuncuların yaptıkları modlamalar ile gerçekleşti. Resident Evil hayranı bir oyuncu beşinci oyundaki Irvine karakterine başarılı bir Joker modlaması yapmış. Realaxmax adlı Youtube kullanıcısı ise oyun için yapılan modlamaları bir araya getirmiş.
 
     Daha önce Shiva karakteri için de Avatar modlaması yapmıştı. Zira bu videoda onu da görebiliyoruz. Chris'in kavruk teni ile gözüktüğü videonun sonunda küçük bir sürpriz daha yer alıyor. 
 
     Bu ilginç videoyu aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.
 

 
İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Resident Evil 5 Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Capcom Dağıtıcısı: Capcom Tür: Action Çıkış Tarihi: 15 Eylül 2009
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 10 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
EA FC 24 Rakibi UFL'den Yeni Detaylar: Türkçe Spiker Nasıl? 4 Saat önce Amazon'un Sunduğu MMO Oyunu New World Konsollara Gelebilir 5 Saat önce VCT 2024 Masters Şanghay'da İlk Finalist Gen.G Esports Oldu! 5 Saat önce Test Drive Unlimited Solar Crown PC Demosu Yayınlandı 5 Saat önce Tomb Raider I-III Remastered İçin Yepyeni Güncelleme Yayınlandı 6 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler