Jon Burton: PSP GO Ölecek

Little Big Planet macerasına PS3'ten sonra PSP'de devam ediyor
04.12.2009 01:22 Alkan Adakaner

Traveller’s Tales'in kurucusu olan Jon Burton; Sony'nin dijital oyun servisinin uygun fiyatlarla desteklenmesi, aksi halde PSP GO'nun "dodo" (tahtalı köy diye çevirebiliriz) yolunda olduğunu söyledi.
 
PSP GO'da UMD kullanılamamasından dolayı oyunların sadece internetten indirilebilir olmasını eleştiren Burton; PSP Go oyunlarının %20 daha ucuza satılmasına rağmen Little Big Planet'ı Amazon'dan satın almak istemediğini, çünkü oyunu bitirdikten sonra tekrar satamayacağını söyledi.
 
 
Ayrıca Sony'nin bir an önce önlem alması ve PSP GO oyunlarını çok daha ucuza satması gerektiğini de söyleyen Burton, yoksa PSP'nin tutulmayıp piyasadan silineceğini düşünüyor.
 
 
kaynak 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
PSP Platformlar: PSP Geliştirici: SCEI Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Konsol Satışlarının Düşmesine Rağmen Xbox Üçüncü Çeyrekte Rekor Kırdı 28 Nisan Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi Nasıl Kaldırılır? 28 Nisan Embracer Group Üç Ayrı Şirkete Bölündü: Hangi Oyunlar Kimin Elinde? 28 Nisan The Last of Us Part I İçin AMD FSR 3.0'ı Geliştiren Güncelleme Geldi 28 Nisan Cyberpunk 2077 İçin Yeni Mod Tüm Ağaçları Elden Geçiriyor 28 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler