Journey Kapalı Betasından Huzur Verici 12 Dakika

Yıl sonuna doğru bu yolculuğa hep birlikte çıkacağız.
12.07.2011 22:40 Talha Aynacı

     Yeni nesil konsollarda gelişen görsellikten çok daha öte, gelişen online alt yapı ve beraberinde getirdiği indie ve arcade oyunlar bu nesilde fazlasıyla  yer etti. Playstation 3, Xbox 360 ve Nintendo Wii'nin dijital marketleri ufak oyun yapımcıları için kendilerini göstermek adına göz alıcı bir sahne olarak kullanılırken; keyifli oyunları tadan biz oyuncular en az bağımsız oyun yapımcıları kadar kâra geçtik.
 
     Neyse efendim, konumuza dönelim. Bir grup Güney Kaliforniya Üniversitesi öğrencisi tarafından   kurulan Thatgamecompany, daha önce  PSN için geliştirdikleri fl0w ve flower ile ne kadar eşsiz işler başardıklarını zaten kanıtlamışlardı. Erken konuşmak istemiyorum ama Journey'de  fazlasıyla sıradışı ve eşsiz bir deneyim sunmak için yola çıktı bile. Şu sıralar kapalı betası devam eden ve 4 kişiye kadar online multiplayer desteğiyle de ilgi çeken Journey, pek çok multiplayer destekli oyunun aksine; sessiz, masum ve huzurlu bir atmosferin hakim olduğu bir haritada süregeliyor.

     Eminim hepiniz oyundaki karakterlerin çölde yolculuk yapan "çarşaflı kadın" temasına sahip olduğunu farkedeceksiniz. Sizi kapalı demodan alınan ve ilk 2 bölümün yer aldığı 12 dakikalık videoyla başbaşa bırakıyoruz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Journey Platformlar: PS3 PS4 Geliştirici: thatgamecompany Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Adventure Çıkış Tarihi: 15 Mart 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 6 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
EA: Yeni Battlefield Oyunu Muazzam Bir Live Service Deneyimi Sunacak 6 Dk önce Microsoft Daha Küçük Oyunlara İhtiyacı Olduklarını Açıkladı 1 Saat önce Electronic Arts Mart 2025'ten Önce İki Duyurulmamış Oyun Yayınlayacak 5 Saat önce Sonic Mania Plus Artık Netflix Aracılığıyla Mobil Cihazlar İçin Mevcut 5 Saat önce Sonic Rumble Mobil Cihazlar İçin Duyuruldu: 32 Oyunculu Battle Royale 6 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler