Journey, Müzikleriyle Grammy'e Aday Oldu!

06.12.2012 11:13 Talha Aynacı

 
   Bu yıl içerisinde çıkışını gerçekleştirmiş kuşkusuz en başarılı yapımlardan birisi Thatgamecompany'nin şaheseri Journey. PlayStation 3'e özel yapım pek çok otorite tarafından  sadece PlayStation 3 ve genel olarak 2012'nin en iyi oyunları arasında gösterilmiyor. O şimdi müzikleriyle de Grammy Ödüllerine aday!

   Amerika'nın prestijli müzik etkinliği Grammy Ödülleri bu yıl 55. kez düzenlenecek. Journey'in müzik albümüne imza atan Austin Wintory, aralarında John Williams (The Adventures Of Tintin – The Secret of the Unicorn) Hans Zimmer (The Dark Knight Rises) Trent Reznor & Atticus Ross (The Girl with the Dragon Tattoo) Ludovic Bource (The Artist) ve Howard Shore (Hugo) gibi isimlerle yarışacak.

   Geçtiğimiz yıl Christopher Tin’e ait ve Civilization 4 için bestelenen “Baba Yetu” en iyi enstrümental vokalist dalında ödül alarak böyle bir etkinlikte ilke imza atmıştı.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Journey Platformlar: PS3 PS4 Geliştirici: thatgamecompany Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Adventure Çıkış Tarihi: 15 Mart 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 11 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Assassin’s Creed Shadows Duyuruldu! İlk Fragman Geliyor 2 Saat önce MultiVersus İçin Joker Oynanış Fragmanı Yayınlandı 3 Saat önce Helldivers 2 Satışları 12 Milyonu Aştı! 3 Saat önce Sony Interactive Entertainment Yeni Ceo'larına Kavuştu 4 Saat önce PlayStation 5 Konsol Satışları 59.3 Milyona Ulaştı! 4 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler