Journey Yapımcılarının Yeni Oyunu Multiplatform

12.02.2013 10:04 Talha Aynacı

 
   Sony ile olan 3 oyunluk anlaşmalarının son bulmasıyla (fl0w, flower ve Journey) sıradaki oyunlarının multiplatform olarak boy göstereceğini açıklayan thatgamecompany kurucusu Jenova Chen, DICE konferansı sunumunda şu sözlere yer verdi:

"Herkesi değiştirecek bir finansal başarı için PlayStation platformunda geliştirdiğimiz oyunlardan daha büyüğünü yapmalıyız."

   Çıktığı 2012 Mart ayında en çok indirilen oyun olan ve 2012 Aralık ayında yeniden bu ünvana kavuşan Journey'nin başarısının firma için önemli bir finansal yükseliş olduğunu ancak endüstride sanatsal, yüksek kaliteli ve duygusal oyunlar yapmak için yeter olmadığını vurguladı.
 
   Journey'nin yapımında pek çok hevesli öğrenci çalıştırdığını ve onlara da bu sektörde söz sahibi olabileceklerini göstermek isteyen thatgamecompany ekibi, umarım hedeflerine ulaşır.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Journey Platformlar: PS3 PS4 Geliştirici: thatgamecompany Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Adventure Çıkış Tarihi: 15 Mart 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
VCT 2024 Masters Şanghay'da Playoff 5. Gün Karşılaşmaları Tamamlandı! 3 Saat önce Intel Extreme Masters Dallas 2024'ün Şampiyonu G2 Esports Oldu! 03 Haziran Kena: Bridge of Spirits Xbox Series ve Xbox One Konsollarına Geliyor 03 Haziran Metal Gear Solid 3 Remake'in 2025 Yılına Erteleneceği İddia Ediliyor! 03 Haziran Gerçekçi Görselliğiyle Öne Çıkan Bodycam Erken Erişim Olarak Geliyor 03 Haziran
Forumdan Konular
DH'den Haberler