Journey to the Savage Planet Bugün Nintendo Switch için Çıkıyor

21.05.2020 17:20 Gazali Çetinkaya

 
Yayıncı 505 Games ve geliştirici Typhoon Studios, uzaylı dünyasında geçen FPS keşif oyunu Journey to the Savage Planet'ın bugün itibarıyla Switch için çıkış yapacağını duyurdu.
 
Oyun ilk olarak 28 Ocak 2020'de PlayStation 4, Xbox One ve PC (Epic Games Store) için çıkmıştı.
 
Oyunun tanıtım yazısı:
 

ÖNCÜ PROGRAMINA HOŞ GELDİN! Kindred Aerospace'in (en iyi 4. yıldızlararası uzay keşif şirketi) en yeni üyesi olarak görevin ARY-26 gezegeninin insanlara uygun olup olmadığını belirlemek. Ekipman ve tecrübe bakımından yetersiz olabilirsin ama bol şans!
 
Görevlerin şunları içerir:

• Bir arkadaşınla oyna – Tek başına veya bir arkadaşınla çevrimiçi oyna. Eğer varsa.
• Bitki örtüsü ve hayvan topluluğunu keşfedip katalogla. Garip küresel kuşlar ve halüsinojenik bitkilerden 'kanlı uzaylı ağızlarına' kadar. Ölmemeye çalış.
• Hiçbir Masraftan Kaçınılmadı – Lazer tabanca, roket itici paketi ve 'sonda' gibi harika aletleri bedavaya alacaksın. Fakat eğer bir şeye ihtiyacın olursa uzay çöpünü tatlı eşyalara dönüştürebileceğin muhteşem bir 3B yazıcın var.
• Yalnız mısın? – Ek gizemler! Gezegenin araştırmasını tamamlayarak çözmeye çalış. Tamamlama yolunda olduğunu 'hıyar b*k suyu' ve 'kanlı delik' kelimelerini duymaya başladığında anlayabilirsin.


Switch versiyonu çıkış fragmanını aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Journey to the Savage Planet Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Typhoon Studios Dağıtıcısı: 505 Games Tür: Adventure Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox, Fallout 5'in Daha Erken Çıkmasını İstiyor 27 Nisan Capcom Üç Farklı Oyunu Steam'den Kaldırıyor! 27 Nisan Sessizlik Bozuldu: Stalker 2 İçin Yeni Ekran Görüntüleri Yayınlandı! 27 Nisan Another Crab’s Treasure ve Star Wars Jedi: Survivor Artık Game Pass'te 27 Nisan 2si1: Apple İçin Oyun Emülatörü Yolda 27 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler