Journey'den Masal Gibi Bir Oynanış Videosu

Journey ağzımızda bambaşka bir tat bırakacak.
05.06.2011 00:05 Ersin Kılıç


     Flow ve Flower gibi oyunlar ile ne kadar özgün oyunlar yapacağını kanıtlayan thatgamecompany, PS3 için özel olarak geliştirdikleri Journey ile gene oyuncuları bambaşka alemlere sürükleyecek. Geçtiğimiz yıl düzenlenen E3'te duyurusu gerçekleştirilen Journey için kısa bir video yayınlandı.
 
     Yayınlanan bu kısa oynanış videosunun kısa ve öz olduğunu söylemek yanlış olmaz. Zira oyunun co-op özelliğinden alınan bu oynanış videosunda, Journey sizi uçsuz bucaksız mekanlara götürüyor. Açıkçası oyunun tablo gibi gözüktüğünü ve mükemmel bir görselliğe sahip olduğunu belirtmem gerekiyor.
 
     Henüz çıkış tarihi belli olmayan ve E3'te boy gösterecek oyunun bu kısa videosunu aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.

[DHVIDEO=2565]
İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Journey Platformlar: PS3 PS4 Geliştirici: thatgamecompany Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Adventure Çıkış Tarihi: 15 Mart 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 17 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Microsoft, 4 Ayrı Bethesda Stüdyosunu Kapatıyor 1 Saat önce The Witcher 3 Resmi Mod Aracı Bu Ay Geliyor 1 Saat önce Redfall İçin Destek Sona Eriyor: Artık Güncelleme Almayacak 2 Saat önce Sıra Tabanlı Taktik Oyunu Don’t Kill Them All Duyuruldu 3 Saat önce Gothic Classic Khorinis Saga Switch İçin Duyuruldu 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler