Journey'nin Geliştiricisi Sıradaki Oyunu için Yeni Kaynak Buldu

28.05.2014 11:57 Alkan Adakaner


     flOw, Flower ve Journey gibi birbirinden eğlenceli ve yaratıcı oyunlara imza atan thatgamecompany şu an yeni bir oyun üzerinde çalışıyor. Multiplayer temeller üzerine kurulan bu oyun hakkında fazla detay yok, ama projenin geliştirilmesine hızla devam ediliyor.
 
    Yetkililerin açıklamasına göre thatgamecompany, Capital Tower isimli yatırımcı gruptan 7 milyon dolarlık maddi destek aldı. Geliştiriciye yapılan bu yatırım sonucunda yeni oyunun geliştirilmesi için gereken maddi kaynak da sağlanmış oldu.
 
   Sıradaki oyunun tıpkı FlOw, Flower ve Journey gibi en iyi deneyimi sunması için çabalayacaklarını söyleyen yetkililerin yeni projesinin en erken 2015'te gelmesi bekleniyor.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Journey Platformlar: PS3 PS4 Geliştirici: thatgamecompany Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Adventure Çıkış Tarihi: 15 Mart 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Epic Games Haftanın Öne Çıkan İndirimli Oyunları 1 Saat önce Mayıs Ayının PlayStation Plus Oyunları Erişime Açıldı 4 Saat önce Kristal Piksel Video Oyun Ödülleri 11 Dalda Sahiplerini Buldu 5 Saat önce GTA Benzeri The Precinct İçin Resmi Oynanış Fragmanı Yayınlandı 6 Saat önce The Witcher 3 Resmi Mod Aracı REDkit Oyunculara Sunuldu 7 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler