Joygame'den Yeni Bir MMO FPS: Son Silah

23.04.2012 12:18 Ersin Kılıç


     Türkiye’nin oyun ve eğlence platformu Joygame, 2012 yazına damga vuracak ilk oyununu açıkladı: S2 – Son Silah. Online FPS türündeki oyunda, yeni nesil grafikler, modifiye edilebilir silahlar, oyundan alınan keyfi 2 katına çıkaracak sesler, turnuva sistemleri ve daha bir çok özellik oyunculara sunuluyor.

     Yakın gelecekte, şirketlerin paranın kontrolünü ele geçirmesiyle zenginler çok zengin, fakirler ise çok fakir olur ve şehirler karışır, kurallar ve kanunlar yıkılır.

     Çete ve polislerin birbirleriyle olan mücadelesinin konu alındığı S2 – Son Silah’da arka sokaklarda kural tanımayan çeteler, şehrin kurallarını kendilerine göre değiştiriyorlar ve polis ekipleri de bu kötü gidişe bir dur demek için çabalıyorlar. S2 – Son Silah’ın arka sokakları, kirli işleri vurgulayan birçok manifestosu yayınlanmaya başladı bile: “S2 – Son Silah ile bu yaz çok sert başlayacak”, “Her şehrin kuralları vardır dostum!”, “Bu yaz sokakların kanunu S2'den sorulur, Babaanne oyunları ancak yerinde oturur!”, “Bu yaz çok sert geçecek. Bu yaz herkes susacak; SON SİLAH konuşacak!“ gibi sloglanlar oyuncuların ilgisini çekmeye başladı.

     Bu yaz S2 ile yepyeni ve macera dolu bir aksiyon oyun severleri bekliyor. Eski, birbirine benzeyen Online FPS oyunlarının arasından yeni nesil grafik sistemi ve taktiksel haritaları ile sıyrılan ve ücretsiz olan S2 – Son Silah Joygame farkıyla %100 Türkçe olarak yayınlanacak. Ayrıca Joygame, S2 – Son Silah için kurduğu ekibi de Facebook sayfasından açıkladı ve popüler FPS oyunlarının en iyi oyuncularının S2 ekibinde yer alacağını duyurdular.

     Bunların yanında haritalar ve oyun modları da yeniliklerle dikkat çekecek. Oyunda Türkiye'den bir bölge de savaş haritası olarak eklenecek ve bu haritaların yanına zamanla yeni haritalar da eklenecek. Ayrıca oyun içerisindeki eşyalarla kendi karakterinizi keyfinize göre şekillendirebilmeniz mümkün olacak. Oyunun çıkış tarihi ve diğer bilgiler yakında gün yüzüne çıkmaya devam edecektir.
 
     Basın Bülteni

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
S2: Son Silah Platformlar: PC Geliştirici: Joygame Dağıtıcısı: Joygame Tür: MMO-FPS Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 15 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Mayıs Ayının PlayStation Plus Oyunları Erişime Açıldı 08 Mayıs Microsoft, 4 Ayrı Bethesda Stüdyosunu Kapatıyor 08 Mayıs The Witcher 3 Resmi Mod Aracı Bu Ay Geliyor 08 Mayıs Redfall İçin Destek Sona Eriyor: Artık Güncelleme Almayacak 08 Mayıs Sıra Tabanlı Taktik Oyunu Don’t Kill Them All Duyuruldu 08 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler