Judgment PS5, Xbox Series ve Stadia için Çıktı

23.04.2021 17:52 Gazali Çetinkaya

 
Yayıncı Sega ve geliştirici Ryu Ga Gotoku Studio, Judgment'ın PlayStation 5, Xbox Series ve Stadia versiyonlarının çıkış fragmanını yayınladı.

Yakuza serisinin spin-off'u Judgment bugün itibarıyla PlayStation 5, Xbox Series ve Stadia için çıkış yaptı. PlayStation Store'da 284,00 TL, Xbox Store'da 262,50 TL ve Stadia'da $39.99.
 
Judgment ilk olarak Aralık 2018'de Japonya'da ve Haziran 2019'da Batıda PlayStation 4 için çıkış yapmıştı. Yeni versiyonlar 60 kare hızı, iyileştirilmiş yükleme süreleri ve tüm indirilebilir içerikleri içeriyor.
 
Oyunun tanıtım yazısı:
 

Çok beğenilen Yakuza serisini sizinle buluşturan ekip şimdi Judgment adındaki oyunlarında gözden düşmüş avukat Takayuki Yagami'nin kefaret arayışına çıktığı bir öyküyü sunuyor. Geçmişinin peşini bırakmadığı bir dünyada özel bir dedektif olarak bir dizi korkunç cinayeti araştırmak üzere Kamurocho'nun yeraltı suç ağına girer. Bu psikolojik gerilim oyununda adalet ve merhamet adeta pamuk ipliğine bağlı.

Şüphelileri izleyin, ipuçları bulun ve mahkemeye kanıt sunun. Ancak dikkatli olun, her köşe başında tekin olmayan karakterler kol geziyor. Kimin dost, kimin düşman olduğunu ayırt edebilir misiniz? Tehlikeli karşılaşmalarda rakiplerinizi alaşağı etmek için iki eşsiz savaş stilini lehinize kullanın. Hollywood kalitesinde dövüş sahneleriyle ve sinematik sürprizler ve gelişmelerle bu gizem sizi sürekli her şeye hazır olmaya zorlayacak.

 
Çıkış fragmanı:

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Project Judge Platformlar: PS4 Geliştirici: Ryu ga Gotoku Studio Dağıtıcısı: Sega Tür: Action Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 4 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Monster Hunter Wilds Oyunundan Yeni Detaylar Ortaya Çıktı 12 Saat önce Beyaz Renkli Xbox Series X Konsol Görüntüleri Sızdırıldı! 28 Mart Diablo 4 İçin Resmi Ray Tracing Güncellemesi Yayınlandı 28 Mart Dragon’s Dogma 2 İçin İlk 4K Doku Paketleri Yayınlandı 28 Mart Epic Games'in Bir Sonraki Hafta Sunacağı Ücretsiz Oyun Sızdırıldı! 28 Mart
Forumdan Konular
DH'den Haberler