Judgment'ın Demosu Yayınlandı

09.08.2019 10:39 Gazali Çetinkaya

 
Yakuza serisi geliştiricisi Ryu ga Gotoku Studio'nun 25 Haziran 2019'da PlayStation 4 için çıkan yeni oyunu Judgment'ın demosu yayınlandı.

Demoya buradan veya PlayStation Store üzerinden Judgment Prologue Demo diye aratarak ulaşabilirsiniz. Dosya boyutu 14.52 GB.

Oyunu satın almayı düşünenler için Judgment 22 Ağustos'a kadar indirimli olarak 168,35 TL fiyattan satılıyor.

Oyunun tanıtım yazısı ve fragmanı:


Çok beğenilen Yakuza serisini sizinle buluşturan ekip şimdi Judgment adındaki oyunlarında gözden düşmüş avukat Takayuki Yagami'nin kefaret arayışına çıktığı bir öyküyü sunuyor. Geçmişinin peşini bırakmadığı bir dünyada özel bir dedektif olarak bir dizi korkunç cinayeti araştırmak üzere Kamurocho’nun yeraltı suç ağına girer. Bu psikolojik gerilim oyununda adalet ve merhamet adeta pamuk ipliğine bağlı.

Şüphelileri izleyin, ipuçları bulun ve mahkemeye kanıt sunun. Ancak dikkatli olun, her köşebaşında tekin olmayan karakterler kol geziyor. Kimin dost, kimin düşman olduğunu ayırt edebilir misiniz? Tehlikeli karşılaşmalarda rakiplerinizi alaşağı etmek için iki eşsiz savaş stilini lehinize kullanın. Hollywood kalitesinde dövüş sahneleriyle ve sinematik sürprizler ve gelişmelerle bu gizem sizi sürekli her şeye hazır olmaya zorlayacak. 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Project Judge Platformlar: PS4 Geliştirici: Ryu ga Gotoku Studio Dağıtıcısı: Sega Tür: Action Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 4 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Monster Hunter Wilds Oyunundan Yeni Detaylar Ortaya Çıktı 10 Saat önce Beyaz Renkli Xbox Series X Konsol Görüntüleri Sızdırıldı! 28 Mart Diablo 4 İçin Resmi Ray Tracing Güncellemesi Yayınlandı 28 Mart Dragon’s Dogma 2 İçin İlk 4K Doku Paketleri Yayınlandı 28 Mart Epic Games'in Bir Sonraki Hafta Sunacağı Ücretsiz Oyun Sızdırıldı! 28 Mart
Forumdan Konular
DH'den Haberler