Jurassic:The Hunted Tanıtım Videosu

Oyundaki en zorlu düşmanlarımız , bizi yemek isteyen etçil dinazorlar olacak.
17.10.2009 14:51 İhsan Aktı

Activision'ın kısa bir süre önce Ps2 , Wii , Ps3 ve Xbox 360 için duyurduğu aksiyon/fps oyunu Jurassic:The Hunted'ın  tanıtım videosu yayınlandı.

Zamanda kaybolmuş , gizemli ve karanlık bir adada geçen oyunda adadaki araştırma grubunu koruma görevini üstlenen Craig Dylan adlı karakteri kontrol ediyoruz. Fakat gelişen beklenmedik olaylar üzerine Dylan'ın başkalarını koruma görevinin hayatta kalma mücadelesine dönüşmesine tanık oluyoruz.

Bu yılın sonunda piyasaya sürüleceği belirtilen Jurassic:The Hunted'ın yayınlanan  tanıtım videosunu aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.



(Video:Youtube)

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Jurassic:The Hunted Platformlar: PS3 XBOX 360 Wii Geliştirici: Activision Dağıtıcısı: Activision Tür: FPS Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
The Sims Benzeri Life by You Sürümü Süresiz Olarak Ertelendi 20 Mayıs IGG Dünyanın İlk Uluslararası Çevrimdışı SLG Turnuvası’nı Düzenledi! 20 Mayıs Ghost of Tsushima En İyi Tek Oyunculu "Playstation PC" Oyunu Oldu! 20 Mayıs Assassin's Creed Shadows Zorunlu internet Bağlantısı Gerektirmeyecek 20 Mayıs Ghost of Tsushima'nın PC Sürümünden Eş Zamanlı Oyuncu Rekoru 19 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler