Just Cause 2'de Artık İnşa Modu Var

04.02.2014 07:53 Samet Basri Taşlı


     Just Cause 2 - Multiplayer Mod çıktığı zaman bir çok oyuncu oyuna geri dönüş yapmıştı. Oyunun büyük haritasında istediğiniz her yerde ve her şekilde mücadele edebiliyordunuz. Fakat şimdi işler bir adım daha ileri gidiyor. Artık inşa zamanı!
 
     Yeni inşa modu Jman100 isimli bir JC2 Multiplayer Forum üyesi tarafından yapıldı. Jman 100's Freeroam Construction Sandbox sunucusundan ulaşabileceğiniz bu mod ile kendi binalarınızı yapmanız mümkün. Sunucuya bağlandığınızda tüm yapmanız gereken "/build" yazmak ve inşa moduna geçmek. Ayrıca daha yetenekli olanlarınız "LUA script" dosyaları yaratarak kendi oyun modunu bile oluşturabilir.
 
     Neler yapabileceğinize dair ufak bir sunum içeren videoyu izlemeyi unutmayın. Sunucuya bağlanmak için Jman100'ün sitesine gidip Join Now yazan yere tıklamanız yeterli.  Steam üzerinden açılan oyun sizi doğrudan sunucuya bağlayacaktır.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Just Cause 2 Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Avalanche Studios Dağıtıcısı: Eidos Interactive Tür: Action Çıkış Tarihi: 26 Mart 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Split 2 Eşleşmeleri Belli Oldu! 9 Saat önce Assassin’s Creed Shadows Duyuruldu! İlk Fragman Geliyor 14 Mayıs MultiVersus İçin Joker Oynanış Fragmanı Yayınlandı 14 Mayıs Helldivers 2 Satışları 12 Milyonu Aştı! 14 Mayıs Sony Interactive Entertainment Yeni Ceo'larına Kavuştu 14 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler