Just Cause Geliştiricisinin Bir Iron Man Oyununu iptal Ettiği Bildirildi

22.08.2022 15:42 Mehmet Tandoğan

 
 
Christofer Sundberg, Just Cause geliştiricisi Avalanche Studios'un bir zamanlar Disney ile bir Iron Man oyunu yaptığını açıkladı. Kurucu ortak Sundberg, kendi stüdyosu Liquid Swords'u kurmak için 2019'da Avalanche'tan ayrıldı. Kısa süre önce de bir noktada stüdyoda geliştirilmekte olan ve sonrasında iptal edilen Iron Man projesi hakkında konuştu. İptal edilme sebebinin ise Disney'in taleplerinin çok fazla olmasından kaynakladığını belirtildi.
 
MinnMax ile yaptığı bir röportajda Sundberg, Avalanche Studios'un geliştirdiği Iron Man oyunu hakkında biraz daha ayrıntı verdi. Proje, birkaç yıl geliştirildikten sonra 2012 yılında iptal edildi. Sundberg, bu geliştirme sürecinin çok dağınık olduğunu ve sağlıklı bir ortamın olmadığını belirtti.
 
Açık dünya oyunu olarak düşünülen Iron Man projesinde ana karakter, düşmanları duvarlara fırlatabilecekti ve yakın dövüş konusunda ön plana çıkacaktı. Oyuncular bu oyunda her yere havalanıp uçabilecekti. 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Just Cause 4 Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Avalanche Studios Dağıtıcısı: Square Enix Tür: Action Çıkış Tarihi: 4 Aralık 2018
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox, Fallout 5'in Daha Erken Çıkmasını İstiyor 27 Nisan Capcom Üç Farklı Oyunu Steam'den Kaldırıyor! 27 Nisan Sessizlik Bozuldu: Stalker 2 İçin Yeni Ekran Görüntüleri Yayınlandı! 27 Nisan Another Crab’s Treasure ve Star Wars Jedi: Survivor Artık Game Pass'te 27 Nisan 2si1: Apple İçin Oyun Emülatörü Yolda 27 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler