Just Cause Mobil Oyunu Duyuruldu

11.12.2020 11:30 Gazali Çetinkaya

 
Just Cause aksiyonu mobile taşınıyor.

Square Enix, Just Cause: Mobile oyununu iOS ve Android cihazlar için duyurdu. 2021'de oynaması ücretsiz olarak çıkacak.

Dört oyun modu içerecek.

Hikaye modunda Firebrand adlı gizli bir programın üyesi olarak Darkwater güçlerine karşı savaşacaksınız. Önceki Just Cause oyunlarından tanıdık bazı karakterler de sizin yanınızda yer alacak.

Rekabetçi çok oyunculu mod 30 kişiye kadar destekleyecek. 10 kişiden oluşan üç takım patlayıcı cephanelerin ve araçların bulunduğu geniş bir haritada üsleri elinde tutmak ve puanlar kazanmak için mücadele edecek.
 
Co-op görevlerde dört kişi olarak düşman dalgalarına karşı hayatta kalmaya çalışacaksınız. Challenge modu ise görevi en hızlı tamamlamaya çalışmak gibi ekstra ve daha zorlu meydan okumalar sunacak. 
 
Duyuru fragmanını aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Just Cause Mobile Platformlar: Mobil Geliştirici: Square Enix Dağıtıcısı: Square Enix Tür: Action Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 4 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Konsol Satışlarının Düşmesine Rağmen Xbox Üçüncü Çeyrekte Rekor Kırdı 28 Nisan Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi Nasıl Kaldırılır? 28 Nisan Embracer Group Üç Ayrı Şirkete Bölündü: Hangi Oyunlar Kimin Elinde? 28 Nisan The Last of Us Part I İçin AMD FSR 3.0'ı Geliştiren Güncelleme Geldi 28 Nisan Cyberpunk 2077 İçin Yeni Mod Tüm Ağaçları Elden Geçiriyor 28 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler