Just Cause Yapımcısı Wii U'yu Riskli Görüyor

08.05.2013 17:00 Samet Konuksal


    Nintendo'nun son çıkan ev konsolu Wii U, şimdiye kadar satış açısından beklenilen seviyelere gelemedi. Bu durum, üçüncü parti desteğini de en aza indirmiş durumda. Oyun dünyasının bir diğer önemli geliştiricisi daha, Wii U'ya oyun geliştirmediğini duyurdu.
 
    Şu sıralar hem Just Cause'un devamını geliştiren, hem de yeni IP'ler üzerinde çalışan Avalanche Studios'un kurucusu Christofer Sundberg, Wii U geliştirici kitlerini kullanmadıklarını, hatta bu kitlerin artık stüdyo içerisinde toz tuttuğunu söyledi. Konuya mizahi açıdan yaklaşan Sundberg, bu sözlerinin ardından, "Bu durum bizim için gerçekten üzücü. Wii U'da yeni şeyler denemek isterdik. Çünkü biz, oyunların olabildiğince farklı konsollara çıkmasını isteyen bir stüdyoyuz. Ama Wii U, şimdilik epey riskli görünüyor." eklemesini yaptı.
 
    Bu sözlere bakarsak Avalanche Studios da, diğer geliştiriciler gibi Wii U'nun yapısından dolayı konsola olumlu yaklaşıyor fakat oyun geliştirmek için Nintendo'dan yeni bir adım bekliyor. Bakalım Nintendo, bu tip geliştiricileri kendine çekmek için bir hamle yapacak mı?
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Wii U Platformlar: Wii U Geliştirici: Nintendo Dağıtıcısı: Nintendo Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 30 Kasım 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 7 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
VCT 2024 Masters Şanghay'da Playoff 4. Gün Karşılaşmaları Tamamlandı! 02 Haziran Kingdom Come Deliverance 2 Resmi Olarak Türkçe'yi Destekleyecek 02 Haziran God of War Ragnarök'ün PC Sürümünde PSN Zorunlu Olacak 02 Haziran Tango Gameworks Kapatılmadan Önce İki Oyun Geliştiriyordu 02 Haziran Intel Extreme Masters Dallas 2024'te Büyük Final Bugün! 02 Haziran
Forumdan Konular
DH'den Haberler