Just Dance Kids Wii'ye Özel Olarak Duyuruldu

07.08.2010 11:14 Alkan Adakaner


 
     Ubisoft'un bile beklemediği satış rakamlarına ulaşarak milyonlarca satan Just Dance'in devam oyunu Just Dance 2'nin hazırlandığı geliştirici firma tarafından açıklanmış ve bir videosu da yayınlanmıştı.
 
     Wii'nin en çok satan oyunlarından biri olan Just Dance'in adından yararlanmak isteyen Ubisoft bu defa da çocuklar için Just Dance Kids'i duyurdu.
 
     Kasım ayında şu an için Kuzey Amerika'ya özel olarak piyasaya çıkacak oyun, çocukların fikirleri alınarak profesyonel koreograflar tarafından oluşturulan 40 dans şarkısından oluşan bir listeye sahip olacak.
 
     İlk Just Dance oyunu kadar çok satacağını düşündüğümüz Kids, bu serinin Avrupa'da da çok sevildiğini göz önüne alırsak bu taraflara da gelecektir. Oyunun ilk ekran görüntülerini aşağıda görebilirsiniz.
 

Yeni Ekran Görüntüleri
İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Just Dance Kids Platformlar: Wii Geliştirici: Ubisoft Dağıtıcısı: Ubisoft Tür: Müzik Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox Game Pass'e Mayıs Ayı Başında Gelecek Oyunlar Açıklandı 01 Mayıs Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi PlayStation Plus'a Geldi 01 Mayıs Deliver Us Mars Stüdyosu KeokeN Tüm Ekibi Dağıttı 01 Mayıs Fallout Dizisi İki Haftada 65 Milyon İzleyiciye Ulaştı 01 Mayıs Assassin’s Creed Mirage iPhone 15 Pro'ya Geliyor: Tarih Verildi 01 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler