KH: Birth By Sleep Final Mix'ten Yeni Bilgiler

27.11.2010 11:41 Levent Polater

 
 
 
    Famitsu'nun son sayısında Japonya'ya özel çıkışını yapacak olan Kingdom Hearts: Birth by Sleep Final Mix için yeni bilgiler yer alıyor. Orjinal sürümüne göre farklı yeniliklerle gelecek olan oyunda, oyuncuların 'Instructor of the Light' görevini alıp 'Armor of the Master' Boss'u ile savaşabilecekleri belirtilmiş. Kahramanların öğretmeninin ise "o adama" çok benzeyeceğini belirten Famitsu "o adamın" kim olduğunu söylemekten kaçınmış.
 
    Square Enix ayrıca bu sürüme co-op komutları da getiriyor. Örneğin Voltage Bundle saldırısı tüm oyuncular aynı düşmanı hedeflediğinde ateşlenebilecek. Ya da Unison Rush, ''quick time event' anları tüm oyuncuların aynı tuşlara basmalarını gerektiriyor.
 
    Peki "o adam" kim? Sanırız bunu ancak Kingdom Hearts: Birth by Sleep Final Mix, Japonya'ya 20 Ocak'ta çıkınca anlayabileceğiz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Kingdom Hearts : Birth By Sleep Platformlar: PSP Geliştirici: Square Enix Dağıtıcısı: Square Enix Tür: RPG Çıkış Tarihi: 10 Eylül 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
PlayStation Plus Mayıs 2024 Ücretsiz Oyunları Açıklandı 02 Mayıs Senua’s Saga: Hellblade 2 İçin Minimum Sistem Gereksinimleri Açıklandı 02 Mayıs Starfield'a 15 Mayıs'ta Gelecek Güncelleme Neleri İçerecek? 02 Mayıs Batman: Arkham Shadow Resmi Olarak Duyuruldu 02 Mayıs The Witcher 3'te Artık Griffin'e Binmeniz Münkün! 02 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler