KH Re: Coded'ın Japonya Çıkış Tarihi

19.07.2010 16:05 Levent Polater

 
 
 
 
     Henüz Batı çıkışı ile ilgili tek bir ipucu bile verilmeyen Kingdom Hearts Re: Coded için Japonya'ya Sonbahar'da çıkılacağı söylenmişti. Bugün ise oyunun net çıkışı belli oldu.
 
     V-Jump'da Re: Coded'ın info kutusunda oyunun net çıkış tarihi olarak 7 Ekim yazdığı görülüyor. Square Enix'den henüz resmi bir açıklama gelmese de V-Jump, güvenilir bir kaynak olduğundan bu bilginin doğru olabileceği göz önünde bulunduruluyor.
 
    Cep telefonları için geliştirilen Kingdom Hearts Re: Coded mobil platformlara KH: Birth By Sleep'in savaş sistemini getirecek. Oyunun Batı'ya gelip gelmeyeceği ise halen gizemini korumakla meşgul. 
 
 
 Siliconera

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Kingdom Hearts Re: Coded Platformlar: DS Geliştirici: h.a.n.d. Inc. Dağıtıcısı: Square Enix Tür: Action RPG Çıkış Tarihi: 14 Ocak 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
ESL Pro Lig Sezon 19'da İlk Finalist Team Vitality Oldu! 11 Mayıs FUT Esports, VCT 2024 Masters Şanghay'da! 11 Mayıs Sea of Thieves Geçen Ay Avrupa'da En Çok Satan PS5 Oyunu Oldu 11 Mayıs Microsoft Temmuz'da Mobil Oyun Mağazasını Aktif Hale Getirecek 11 Mayıs Nvidia, Tekken 8'in Bazı Ekran Kartlarında Rastgele Çöktüğünü Kabul Etti 11 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler