KH : Birth by Sleep'in Japonya Çıkış Tarihi

İlk oyunun öncesini anlatacak olan Birth by Sleep, PSP'nin en iddialı oyunlarından biri olarak gösteriliyor.
21.10.2009 17:27 Ersin Kılıç

Disney ve Square Enix'in ortak projesi olan ve ilki Playstation 2'ye çıkan Kingdom Hearts, beklenmedik bir başarıya imza atarak Square Enix'in en başarılı oyunlarından birisi olmuştu.
 
Ardından gelen Chain of Memories, Kingdom Hearts 2 ve son olarakta Kingdom Hearts : 358/2 Days ile hayran kitlesini daha da arttırmayı başaran serinin son oyunu Birth by Sleep'in merakla beklenen çıkış tarihi sonunda açıklandı.
 
Japonya'da 9 Ocakta çıkacak olan oyunun batı çıkışı hakkında hala somut bir bilgi bulunmasa da yaz aylarında batı çıkışını da yapması bekleniyor. Oyunun Japonya'daki satış fiyatı ¥6,090 (US$67) olarak açıklandı.
 
Her Kingdom Hearts oyununda olduğu gibi Final Fantasy ve Disney karakterlerini harmanlayacak olan Birth by Sleep'te Ven, Aqua ve Terra adlı karakterleri yönetebileceğiz.


İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Kingdom Hearts : Birth By Sleep Platformlar: PSP Geliştirici: Square Enix Dağıtıcısı: Square Enix Tür: RPG Çıkış Tarihi: 10 Eylül 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Redfall İçin Son Güncelleme Yolda: Tek Oyunculu ve Çevrimdışı Mod 2 Saat önce ACA2 NEOGEO Serisi PS5 ve Xbox Serisi için Duyuruldu 3 Saat önce Arcade Klasikleri Bir Arada: TAITO Milestones 3, Switch için Çıkış Yapıyor 3 Saat önce Star Wars Temalı Total War Oyununun Geliştirildiği Bildiriliyor 3 Saat önce SteamWorld Heist II için Yeni Bir Fragman Videosu Yayınlandı 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler