KOTOR II Hayranları Oyunu Mobil Platformlara Getirmeye Kararlı

06.08.2019 19:35 Nursema Emre

 
Geçtiğimiz günlerde Obsidian KOTOR III hakkında önemli bir duyuruda bulunmuştu. En azından bir süre daha oyunun çıkmayacağını duyuran firma, bu talihsiz açıklamayı şu sözlerle yapmıştı:
 
"İkinci oyunu bitirdiğimizde hepimiz ruh sağlığımız için yaşantımıza geri dönmeye çalışıyorduk. Üçüncü oyun için çalışmaya başladık. Nitekim yapım ekibi olark KOTOR serisini her zaman bir üçleme olarak hayal ettik. İkinci oyun için çalışırken bile Darth Revan'ın hikaye içerisinde ne planladığını hikayeye yedirmeye çalışmıştık."
 
Şimdiyse oyun serisinin hayranları KOTOR II'yi mobil platformlara getirmeye karar verdi. İşte oyun hakkında bazı detaylar:
 
"Bu oyun projesi, KOTOR II TSL'nin tüm içeriğini Star Wars KOTOR 1 Mobile'a (Android ve iOS için) aktarmaya çalışacak. Bu sayede ise oyunu iOS ve Android kullanıcıları için kısmen veya tamamen oynanabilir bir hale getirecek."
 
Bakalım hayranlar baş koydukları KOTOR projesini başarıya erdirebilecekler mi? Oyun hakkında daha fazla detayı bu sayfadan bulabilirsiniz.

İlgili İçerik Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
EA Oyunlarına Devasa Zamlar Geldi: FC 24 2.900 TL Oldu! 3 Saat önce Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyunları Erişime Açıldı 3 Saat önce Beşiktaş Esports'un EMEA Masters Spring 2024 Yarı Final Karşılaşması Bugün! 4 Saat önce Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi Çıktı! Neler Sunuyor? 4 Saat önce Gothic Remake Collector’s Edition Duyuruldu: Fiyatı ve İçerikleri 4 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler