K-Pop Yıldızı Bibi'den Stellar Blade Şarkısı

21.04.2024 19:38 Mehmet Tandoğan

 
Güney Kore pop kültürünü yansıtan kısa adıyla K-Pop şarkıcısı Bibi, PlayStation 5 konsollarına özel olarak çıkış yapacak olan Stellar Blade için yeni bir şarkı yayınladı. Şarkının adı, ana karakterin doğrudan ismine hitap ediyor ve "Eve" olarak karşımıza çıkıyor.
 
Klip doğrudan oyunun dünyasından ilham alıyor 
 
 
 
Bibi, yayınladığı şarkı videosu özel olarak hazırlandıklarını ve kostümlerin de özel olduğunu vurguluyor. Bibi'nin yazdığı şarkı paylaşılan bir Instagram gönderisine göre oyunun bilim kurgu hissiyatından ve görünümünden ilham alıyor.
 
Beklenen yapımlar arasında yer alan Stellar Blade, 26 Nisan tarihinde PlayStation 5'e özel olarak piyasaya sürülmeye hazırlanıyor. Oyunun daha önce 29 Mart tarihinde bir demo sürümü yayınlandı ve oyuncular bu demo sürümü üzerinde 50 saatin üzerinde bir vakit geçirdi. Böylece oyunun nasıl bir yapıya sahip olduğunu gördü. Ana karakteriyle beraber dikkat çeken bu yapım, zorlu aksiyon sistemini içeriyor.
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Sektörel Haberler Platformlar: PC Geliştirici: Bölüm Sonu Canavarı Dağıtıcısı: Bölüm Sonu Canavarı Tür: birinci şahıs açık dünya keşif Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
GTA 6 Bazı Oyun Sitelerinde Satışa Sunuldu: İşte Fiyatı 03 Mayıs The Elder Scrolls V: Skyrim'de Artık Karakteriniz Keçileri Kaçırabilir 03 Mayıs Amazon Prime Gaming'in Mayıs Ayı Ücretsiz Oyunları Açıklandı 03 Mayıs Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyunları Erişime Açıldı 03 Mayıs The Forever Winter'dan Yeni Oynanış Fragmanı Geldi 03 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler