Kadın Oyuncuların Dijital Oyun Topluluğundaki Yeri Temalı Bilimsel Çalışmaya Davetlisiniz!

02.09.2022 15:58 Tunahan Safdır

  
     Oyun dünyası özellikle internet altyapısının gelişimiyle birlikte dünyanın her yanından oyuncuları bir araya getiren rekabetçi bir yapıya büründü. Bu yeni dünyada kadın oyuncuların yerini ve deneyimlerini konu alan bir çalışmanın haberini vermek üzere karşınızdayız. Detaylar şu şekilde:
 
     "Bu çalışma Ankara Yıldırım Beyazıt Üniversitesi Psikoloji Bölümü'nden Gülden Sayılan, Meleksima Türkırkı, Gökşin Çakar, Yunus Emre Coşgun ve İlayda Topaloğlu ile ODTÜ Psikoloji Bölümü'nden Seda Merve Şahin ve Leyla Alma tarafından yürütülmektedir. Araştırmanın amacı, kadın oyuncuların dijital oyun topluluğundaki yerini, kadın oyuncuların deneyimlerini anlamaktır. Bunun için 18 yaş ve üstü, en az 6 aydır rekabetçi online bir oyunu oynuyor olan kadın katılımcı aranmaktadır. Yaklaşık 45 dakika sürecek online bir görüşme yapılması planlanmaktadır. Çalışmanın görüşme aşamasına katılan tüm katılımcılara 50 TL değerinde Steam hediye kartı verilecektir."
 
     Şayet araştırma grubu kapsamındaki oyunculardansanız aşağıdaki bağlantı adresinden katılım sağlayarak çalışmaya destek olabilirsiniz: 
 
     https://forms.gle/bYsA8zLi4o4f4UdM6

İlgili İçerik Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Call of Duty'de 100$'lık Harcamadan Sonra Gelen Skin Dalga Konusu Oldu 2 Saat önce Popüler Platform Oyunu Dead Cells Epic Games'te 19.50 TL! 7 Saat önce The Wolf Among Us 2'den Yeni Ekran Görüntüleri Ortaya Çıktı 7 Saat önce Five Nights at Freddy’s: Help Wanted 2 PS5'e Geliyor 8 Saat önce Homeworld 3, 13 Mayıs'ta Geliyor 9 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler