Kafalar Karıştı. NGP mi? PSVita mı?

Sony bir karar ver artık
03.06.2011 00:38 Ersin Çakı


     Bugün tüm Dünya'daki  resmi Playstation siteleri, sayfalarındaki Navbar ve Footer'larında yeni bir bölüm oluşturdular. Görünce şaşırımısınız bilmem ama oluşturulan bu bölümün adı NGP. Evet yanlış okumadınız.
 
     Sayfayı ziyaret ettiğinizde NGP ile ilgili bütün bölümler oluşturulmuş, haberler ve yeni medya dosyaları eklenmiş, üstelik NGP'ye çıkacak oyunların tanıtımı bile yapılmış. Öyle ki daha önce hiçbir yerde yayınlanmamış olan Uncharted Golden Abyss, Reality Fighters, WipEout 2048, Unbekannte Titel, Super Stardust, Little Deviants ve Hustle Kings oyunlarının ön izleme resimlerine de ulaşmak mümkün.
 
     Birkaç gündür internette dolaşan PSVita haberlerini okuduğumuzda neredeyse hepimiz Sony'nin yeni el konsolunun asıl isminin PSVita olduğuna inanmıştık. Bizi bu denli inandıran şey ise E3 konferansı için hazırlanan resmi internet sitesinin kaynak kodları ve Playstation sitesinin kaynak kodları arasında PSVita ismine rastlanmış olmasıydı.
 
     Şimdi kafalar iyice karıştı  Sony'nin yeni el konsolunun asıl ismi NGP mi? PSVita mı? Sanırım bunu dört gün sonra düzenlenecek olan E3 konferansında öğreneceğiz.
 

İlgili İçerik Yorumlar 8 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Konsol Satışlarının Düşmesine Rağmen Xbox Üçüncü Çeyrekte Rekor Kırdı 28 Nisan Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi Nasıl Kaldırılır? 28 Nisan Embracer Group Üç Ayrı Şirkete Bölündü: Hangi Oyunlar Kimin Elinde? 28 Nisan The Last of Us Part I İçin AMD FSR 3.0'ı Geliştiren Güncelleme Geldi 28 Nisan Cyberpunk 2077 İçin Yeni Mod Tüm Ağaçları Elden Geçiriyor 28 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler