Kafka Oyun Yapımcısı Olsaydı Nasıl Olurdu

10.05.2010 10:59 Alkan Adakaner


 
 
     Franz Kafka, varoluşçuluk felsefesinin önemli isimlerinden olmasının yanı sıra 19. ve 20. yüzyılın en büyük yazarlarından birisi olarak görülüyor. Eserlerindeki ele aldığı konular bir çok düşünürü de derinden etkilemiştir.
 
     Bu ünlü yazarın hayranlarından birisi onun "Yasanın Önünde" adlı düz yazısını bir çeşit oyuna çevirmiş. Aslında bir oyun olduğunu bile söyleyemeyiz, çünkü  sağ tuşuna basmaktan başka yaptığımız bir iş yok. Yasanın Önünde'yi okuyamayanların anlayamayacağı, anlayanların da "gerek var mıydı?" diyeceği bir şey var karşımızda.
 
     Before the Law adlı bu mini minicik oyuna buradan ulaşabilirsiniz. Eğer gerçekten bu oyunun yapılmasının amacını anlarsanız bize bir mail atın :)
 
    Kafka'nın Şato adlı öyküsünden esinlenerek Suda 51 tarafından geliştirileceği söylenen Kurayami eğer piyasaya çıkarsa Kafka'nın yarattığı dünyadan nasıl bir oyun yapılırmış görme şansına sahip olabiliriz.
 
 kaynak
 

İlgili İçerik Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Hız Tutkunlarının İkonik Kahramanı: Sonic Serisinin Macerası 3 8 Saat önce Hız Tutkunlarının İkonik Kahramanı: Sonic Serisinin Macerası 2 8 Saat önce Hız Tutkunlarının İkonik Kahramanı: Sonic Serisinin Macerası 29 Nisan Cities Skylines 2'ye DLSS Desteği Eklendi 29 Nisan Palworld İçin Yeni Güncelleme Geliyor: Yeni Pals Türleri Yolda 29 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler