Kalypso Media Commandos'un Haklarını Satın Aldı

12.07.2018 15:03 Gazali Çetinkaya

 
   Kalypso Media, gerçek zamanlı strateji serisi Commandos'un tüm haklarını satın aldığını duyurdu.

   Bunun sonucu olarak, yeni bir Commandos oyunu gelecek ve serinin bazı eski oyunları da remastered olarak mevcut platformlara çıkacak.
 
   Pyro Studios Kurucusu Ignacio Pérez:

   "Ürünlerimizin ve markalarımızın devam etmesi için uzun bir süredir uygun bir iş ortağı arıyorduk. Kalypso iyi bilinen oyunları yeniden hayata geçirme konusunda büyük bir uzmanlığa ve deneyime sahip ve IP'mizin emin ellerde olmasından dolayı memnunuz."
 
   Kalypso Kurucusu ve Genel Müdürü Simon Hellwig: 
 
   "Pyro Studios ekibine stüdyo tarihi boyunca başardığı ve yarattığı işlerden dolayı büyük saygı duyuyoruz. Bu sevilen oyunları dünya çapındaki hayranlar için yeniden canlandırmayı ve daha fazlasını geliştirmeyi sorumluluğumuz olarak görüyoruz. Bu, tüm platformlar için tamamen yeni bir oyunun geliştirilmesini ve aynı zamanda çağdaş teknolojiler ve platformlar için mevcut oyunların kapsamlı bir uyarlamasını içerecek. Bu fırsatlar konusunda inanılmaz heyecan duyuyoruz ve yakın gelecekte potansiyel geliştirici stüdyoları ile konuşmaya başlayacağız."

İlgili İçerik Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
PlayStation Plus'ın Nisan Ayı Ücretsiz Oyunları Belli Oldu! 23 Dk önce Take- Two, Borderlands Geliştiricisi Gearbox'ı Satın Alıyor 1 Saat önce Wildfrost Mobil Cihazlara Geliyor 2 Saat önce Nişancı Oyunu PERISH, Konsollar için 15 Nisan'da Çıkıyor 2 Saat önce VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Ligi'nde Çeyrek Finaller Başlıyor! 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler