Kampanya Parasını Steam Oyunlarına Harcayan ABD'li Kongre Üyesi, Trump Tarafından Affedildi

24.12.2020 10:13 Gazali Çetinkaya

 
Kampanya parasını amacı dışında kullanan Amerika Birleşik Devletleri Cumhuriyetçi Parti eski kongre üyesi Duncan Hunter, Donald Trump tarafından affedildi.

Duncan Hunter geçtiğimiz yıl 250 bin dolar kampanya parasını kişisel harcamalarında kullandığı için suçlu bulunmuştu ve bunların arasında Steam'den toplamda 1302 dolar değerinde satın alım da yer alıyordu. Duncan Hunter'ın söylediğine göre Steam harcamalarını oğlu izinsiz bir şekilde yapmış.

Duncan Hunter bunun için 11 ay hapis cezasına çarptırılmıştı ve 4 Ocak 2021 itibarıyla başlaması planlanıyordu. Donald Trump kendisini affettiği için artık hiçbir ceza almayacak.
 
Kampanya yöneticiliğini üstlenen Duncan Hunter'ın karısı Margaret ise bu yılın başlarında şartlı salıverildi ve sekiz ay ev hapsine mahkum edildi.
 
Başkanlık ofisindeki son günlerini geçiren Donald Trump, Duncan Hunter dahil olmak üzere 15 hüküm giymiş suçluyu affetti. Bunların arasında Meksikalı uyuşturucu kaçakçısını illegal olarak öldüren ve bunu gizlemeye çalışan iki sınır devriyesi polisi, Rusya'nın 2016 başkanlık seçimlerine müdahale ettiğine yönelik açılan soruşturmada FBI'a yalan söyleyen Donald Trump'ın eski danışmanı George Papadopoulos ve Irak'ta 17 sivili katleden paralı askerler yer alıyor.

İlgili İçerik Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
ASTRO BOT'un Ön Sipariş Bonusları Belli Oldu 16 Dk önce YaLLa Compass 2024 CS2 Turnuvasında Grup Aşaması Tamamlandı! 1 Saat önce FIFA'ya Rakip Ücretsiz Futbol Oyunu UFL: NewGamePlus (Video) 1 Saat önce VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Split 2'de 3. Hafta Tamamlandı! 2 Saat önce Türkçe Dil Destekli Five Night at Freddy’s: Into the Pit Duyuruldu 2 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler