Kane & Lynch 2'nin Multiplayer DLC'leri Göründü

01.09.2010 11:04 Gökhan Yılmaz

 
     Yaklaşık iki hafta önce çıkışını yapan Kane & Lynch 2: Dog Days için planlanan DLC paketleri PC, PS3 ve X360 için hazır halde ve satın almanızı bekliyor. Yeni haritalar, silahlar, maskeler ve achievementlar ekleyecek Multiplayer DLC paketleri şu şekilde:
 
     Doggie Bag Pack: Yeni achievementlar haricinde beş yeni silah ve iki yeni Multiplayer harita (Dockyard ve High Rise) ekliyor. Ayrıca daha önceden sadece ön sipariş verenlere özel sunulan Radio Tower haritası da bu pakete dahil edilmiş. Bu paketin fiyatlandırması şu şekilde:
     Steam - 5.99$, PSN - 5.99$ ve XBL - 560 MP
 
     Alliance Weapons Pack: Multiplayer ve Arcade modlarında kullanılabilecek yedi yeni silah ekliyor. Bu silahlar da ön sipariş paketinde bulunuyordu. Bu paketin fiyatlandırması şu şekilde:
     Steam - 2.99$, PSN - 2.99$ ve XBL - 240 MP
 
     Multiplayer Mask Pack: Bu pakette yine daha önceden ön sipariş paketini satın alanların sahip olduğu ve Multiplayer ile Arcade modlarında kullanabileceğiniz sekiz maske bulunuyor. Bu paket en ucuz DLC olmakla beraber fiyatlandırması şu şekilde:
     Steam - 1.99$, PSN - 1.99$ ve XBL - 160 MP
 
     Multiplayer ve Arcade modları için hazırlanan bu DLC paketlerinin tanıtım videosuna buradan ulaşabilirsiniz. Ayrıca yeni ekran görüntülerine de aşağıdan bakabilirsiniz.
 

Yeni Ekran Görüntüleri
İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Kane & Lynch 2 : Dog Days Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Eidos Montreal Dağıtıcısı: Eidos Interactive Tür: Action Çıkış Tarihi: 20 Ağustos 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
PlayStation Plus Kütüphanesinden Mayıs Ayında 25 Oyun Ayrılıyor 17 Nisan Ghost of Tsushima PC Sistem Gereksinimleri Açıklandı 17 Nisan Xbox Game Pass'e Nisan Ayı Sonlarında Gelecek Oyunlar Açıklandı 17 Nisan Assassin's Creed Mirage Kısa Süreliğine Ücretsiz Oynanabiliyor 17 Nisan GTA Yayıncısı Take-Two İşten Çıkarmalara Hazırlanıyor 17 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler