Kane & Lynch Filmi Yeniden Gündemde

05.11.2013 13:01 Talha Aynacı

 
   HollywoodReporter tarafından yapılan habere göre daha önce 2007 yılında gündeme gelen ve de başrollerde Bruce Willies ve Jamie Foxx'un yer aldığı Kane & Lynch film uyarlaması bu kez yeni aktörleriyle gündemde.

   Söylentiye göre başrollerde 300'den tanıdığımız Gerard Butler ve de son olarak bir başka Riddick filmiyle dikkatleri üzerine çeken Vin Diesel'in yer aldığı, yönetmenliğini ise yine Gerard Butler'ın baş rolünü üstlendiği Law Abiding Citizen'dan  tanıyacağımız F. Gray Gray'in olduğu söyleniyor.

   IO Interactive tarafından geliştirilen Kane & Lynch serisi oyun olarak pek çok tartışmaya gebe olsa da sahip olduğu karakterlerle harika bir film ortaya çıkabileceği su götürmez bir gerçek.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Kane & Lynch 2 : Dog Days Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Eidos Montreal Dağıtıcısı: Eidos Interactive Tür: Action Çıkış Tarihi: 20 Ağustos 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 6 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Horizon Forbidden West PC İçin Yeni Güncelleme Yayınlandı 23 Nisan Riven Remake'ten Resmi Oynanış Fragmanı Geldi 23 Nisan Microsoft ve IGN'den ID@Xbox Sunumu: İşte Detaylar 23 Nisan Cyber Citizen Shockman 3: The Princess from Another World, 3 Mayıs'ta Konsollara Geliyor 23 Nisan Metafor: ReFantazio 11 Ekim'de Konsollar ve PC için Yayınlanıyor 23 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler