Kapanan Kapanana: Knockout City Hizmetine Son Veriyor!

04.02.2023 14:46 Mehmet Tandoğan

 
 
Geliştirici Velan Studios tarafından oyunculara sunulan oynaması ücretsiz takım tabanlı spor oyunu Knockout City, 6 Haziran'da hizmetine son vererek oyunculara veda edecek. Oyunun "Private Hosted Server" sürümü, önümüzdeki aylarda PC için ücretsiz olarak indirilebilecek. Bu sayede özel olarak barındırılan sunucular aracılığıyla oyun oynanmaya devam edilebilecek.
 
Bu hafta hizmetine son veren yapımlar arasına Knockout City'de katıldı
 
 
 
İlk olarak 21 Mayıs 2021'de PlayStation 4, Xbox One, Switch ve  Steam üzerinden PC için piyasaya sürülen daha sonra PlayStation 5 ve Xbox Series konsollarına 2 Kasım 2021'de gelen Knockout City, oyunculara veda etmeye hazırlanıyor.
 
Hizmetine son verilecek yapım hakkında geliştirici ekip bir de açıklama yaptı. Bu açıklamada şunlar yer alıyor: "İlk çıkışın üzerinden iki yıldan fazla bir süre geçti. Ancak artık oyun 6 Haziran 2023 tarihinde sizlere veda ediyor. Bu tarihten itibaren oyunun tüm sunucuları kapatılacak ve oyun artık oynanamayacak. Bu bizim için son derece zor bir karardı ancak stüdyomuz için gerekli ve önemli bir adımdı." 
 
Oyunun kapanmasına ilişkin bir de video paylaşıldı:
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Knockout City Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Electronic Arts Dağıtıcısı: Electronic Arts Tür: birinci şahıs açık dünya keşif Çıkış Tarihi: 22 Mayıs 2021
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Star Wars Outlaws'ta Ek Göreve Erişmek İçin 109 Dolar Vermeniz Gerekiyor 22 Dk önce It Takes Two stüdyosu Yeni Oyunlarını Yıl Sonunda Duyuracak 2 Saat önce Nintendo, Gamescom 2024 Etkinliğine Katılmayacak 3 Saat önce Final Fantasy 7 Rebirth'ün Düşük Satışlara Sahip Olduğu Bildiriliyor 3 Saat önce Frostpunk 2'nin Beta Sürümü Oyunculara Sunuldu 4 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler