Kara Kule'nin Oyunu Gelebilir!

Türü sevenlere filmlerden önce seriyi okumalarını tavsiye ediyorum.
28.01.2011 16:10 Ersin Kılıç


     Stephen King korku ve gerilim türünün en iyi örnekleri ile karşımıza çıksa da yazarın fantastik türdeki kitapları da büyük bir hayran kitlesine sahip. Bu kitapların başında ise 20 yılı aşkın bir sürede tamamladığı Kara Kule serisi geliyor.
 
     Silahşör Roland'ın başından geçenlere şahit olduğumuz serinin sinema filmi ile ilgili bilgiler geçtiğimiz yılın sonunda gelmişti. Gelen açıklamalara göre 3 sinema filmi ve 2 sezonluk dizi ile Roland'ın 7 kitaplık macerasını izleme fırsatı yakalayacaktık. Bugün ortaya çıkan bir haber ise bu projeler ile birlikte Kara Kule'nin oyununun da yapılacağını müjdeliyor.
 
     AICN'nin raporlarına göre filmi 2013 yılında çıkması beklenen Kara Kule'nin filme paralel bir oyunu da yapılacak. Şayet bu durum gerçekleşirse Kara Kule için bir oyun serisi de görebiliriz. işin asıl önemli noktası ise oyunu hangi firmanın yapacağı. Bu konuda malesef en ufak bir ipucu olmadığı gibi oyun hakkında resmi bir açıklama da yapılmış değil.
 
     Umarım başarılı bir firma ile serinin oyununu da görme şansına erişiriz. Zira kitabın hayranları (en azından ben) hem filmlere hemde oyunlara şüphe ile yaklaşacaktır.
 

İlgili İçerik Yorumlar 8 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
ESL Pro Lig Sezon 19'da İlk Finalist Team Vitality Oldu! 11 Mayıs FUT Esports, VCT 2024 Masters Şanghay'da! 11 Mayıs Sea of Thieves Geçen Ay Avrupa'da En Çok Satan PS5 Oyunu Oldu 11 Mayıs Microsoft Temmuz'da Mobil Oyun Mağazasını Aktif Hale Getirecek 11 Mayıs Nvidia, Tekken 8'in Bazı Ekran Kartlarında Rastgele Çöktüğünü Kabul Etti 11 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler