Karateka Geri Dönüyor!

02.10.2012 12:44 Ersin Kılıç


      İlk olarak 1984 yılında çıkış yapan ve daha sonra farklı platformlarda boy gösteren Karateka geri dönüyor. Yolu Atari'den geçen tüm oyun severlerin yakından tanıdığı oyun HD grafikleri ve cell shaded grafikleri ile karşımıza çıkacak. "Tın tın tın" yürüyüşleri, uçan tekme ve döner tekme animasyonları ile karate havasını yaşatan Karateka, HD yeniden yapımıyla da aynı amacı güdüyor.

      Oyunda kaçırılan sevdiğini kurtarmak üzere Akuma kalesine doğru yola çıkan bir karakteri yönetiyoruz. Bölümleri geçtikçe daha zorlu rakipler bizi bekliyor.

      Prince of Persia serisinden hatırlayacağımız Jordan Mechner'in liderliğinde geliştirilen oyun Batman animasyon serisine de imza atan Jeff Matsuda ve Civilization IV'ün müziklerini yapan Grammy ödüllü Chistopher Tin'i de kadrosunda bulunduruyor.

     Xbox Live, PSN ve Wii U için geliştirilse de henüz kesin çıkış tarihi belli olmayan Karateka, Kasım ayı içerisinde Xbox Live çıkışını gerçekleştirecek. Oyunun yayınlanan ekran görüntülerine aşağıdan göz atabilirsiniz.
 

Yeni Ekran Görüntüleri
İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Karateka Platformlar: PS3 XBOX 360 Wii U Geliştirici: Liquid Entertainment Dağıtıcısı: Liquid Entertainment Tür: Dövüş Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 6 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Split 2 Eşleşmeleri Belli Oldu! 5 Saat önce Assassin’s Creed Shadows Duyuruldu! İlk Fragman Geliyor 14 Mayıs MultiVersus İçin Joker Oynanış Fragmanı Yayınlandı 14 Mayıs Helldivers 2 Satışları 12 Milyonu Aştı! 14 Mayıs Sony Interactive Entertainment Yeni Ceo'larına Kavuştu 14 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler