Karındeşen Jack Geliyor!

Bakalım EA Games'ten konu ile ilgili resmi bir açıklama ne zaman gelecek?
06.10.2009 14:32 Ersin Kılıç

Dünyanın en ünlü seri katillerinden biri olan Karındeşen Jack, yeni oyunu ile evlerimize konuk olmaya hazırlanıyor.
 
Filmlere de konu olan hikayesi ile en ünlü seri katiller arasında gösterilen Karındeşen Jack'in cinayetleri hala gizemini korumaktadır. 1888 yılında ortaya çıkan Karındeşen Jack'in bu lakabı almasındaki neden ise kurbanlarının boğazını kestikten sonra karınlarını keserek iç organlarını çıkartmasıdır.
 
Kimliği hala bir sır olan ve işlediği cinayetlerin sadece 5 tanesinin onun işlediğine dair ipuçları bulunan Jack'in kendi işlemediği cinayetler olmasına rağmen bir çok faili meçhul olay da üzerine yıkılmıştır. Bu nedenle günümüze kadar olan en bilinen seri katillerin başında gelen Jack bir çok farklı yapımla da karşımıza çıkmıştı.
 
Şimdi ise Jack oyunu ile oyunseverlerin karşısına çıkmaya hazırlanıyor. LA Times'a göre Visceral Games ünlü katilin hikayesini anlatan bir oyun üzerinde çalışıyor ve oyunun dağıtımını da EA Games yapacak. 
 
Oyunun henüz yapım aşamasına geçildiği belirtilirken 2010 sonu veya 2011'den önce çıkamayacağı da belirtilmiş.
 
Şu sıralar Dante's Inferno ile oldukça meşgul olan Visceral Games'in Dead Space 2'nin yapımına da başladığını belirtelim. Bakalım firma bu yoğun dönemine bir de Karındeşen Jack'i sıkıştırabilecek mi?
 
Kaynak 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Jack the Ripper Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Visceral Games Dağıtıcısı: EA Games Tür: Adventure Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Hız Tutkunlarının İkonik Kahramanı: Sonic Serisinin Macerası 3 6 Saat önce Hız Tutkunlarının İkonik Kahramanı: Sonic Serisinin Macerası 2 6 Saat önce Hız Tutkunlarının İkonik Kahramanı: Sonic Serisinin Macerası 29 Nisan Cities Skylines 2'ye DLSS Desteği Eklendi 29 Nisan Palworld İçin Yeni Güncelleme Geliyor: Yeni Pals Türleri Yolda 29 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler