Karma Online için Nakit Dükkanı Piyasaya Çıkıyor

Türkçe için tam yerelleştirme de yayınlandı.
16.09.2011 16:42 Ersin Kılıç


     Önde gelen oyun gelistirici ve yayinlayici firmasi Joymax, Birinci Sahis Nisanci (First Person Shooter) türündeki Ikinci Dünya Savasi oyunu Karma Online: Prisoners of the Dead için Nakit Dükkâni’nin artik hayata geçtigini ve oyuncu toplulugunun kullanimina sunuldugunu duyurdu. Ilk dalga nakit dükkâni malzemeleri arasinda yeni silahlar, ekipman, yetenekler ve bonuslar bulunuyor. Oyun hakkinda daha fazlasini ögrenmek için, oyuncular su adresi ziyaret edebilir: www.joymax.com/karma/.

     “En son Karma Online güncellemesi, hem yeni hem de eski oyuncular için Karma Online deneyimini ayni oranda güçlendirecek olan heyecan verici yeni özellik ve gelistirmeleri bünyesinde tasiyor” diyen Joymax CEO’su Nam-chul Kim söyle devam etti: “Nakit magazasindaki ilk dalga malzemeler, kürsel zafer adina savasta kullanilabilecek olan benzersiz yeni silah ve ekipmanlar saglayacaktir, bununla birlikte Karma Online’in Almanya, Ispanya ve Türkiye’deki oyuncular için tamamen yerellestirilmis olmasindan sonsuz heyecan duyuyoruz”.

     Kiyafet ve botlardan tutun da tedarik kutularina kadar çesitli yeni ekipmanlara ek olarak, Nakit Magazasi’ndaki ilk dalga malzemelere AWP ve Camo AVS-36 gibi güçlü yeni silahlar da yer alacak. Oyuncular, yetenek sifirlamalari, yeni karakter slotlari ve hizli yeniden doguslar için bile malzeme satin alabilecekler.

     Nakit Dükkâni’nin piyasaya sürülmesi ile ayni zamana denk gelecek sekilde, Joymax, açik beta istemci ve oyun agi için bir dizi gelistirmeyi de piyasaya sürüyor olacak. Inisiyatif kisminda ise, Avrupa ve Kuzey Amerika ag altyapilari, tüm bölgelerden oyuncular için pürüzsüz ve gecikmesiz bir oyun deneyimi sunacak sekilde yükseltildi. Ayrica, yeni klan eslestirme sistemi, birbirinden farkli çesitli kriterlere göre savas açisindan oyunculari otomatik olarak esleyecek. Son olarak, Almanca, Ispanyolca ve Türkçe için dil paketleri eklenmis oldu.
 
 Basın Bülteni
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Karma Online: Prisoners of the Dead Platformlar: PC Geliştirici: JoyMax Dağıtıcısı: JoyMax Tür: MMO-FPS Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
ESL Pro Lig Sezon 19'da Büyük Final: MOUZ ile Vitality Arasında Gerçekleşecek! 2 Saat önce VCT 2024 EMEA 1. Aşama'da Büyük Final Bugün Gerçekleşecek! 6 Saat önce Skyrim İçin 180'den Fazla Görev Ekleyen DLC Boyutlu Mod Yayınlandı 6 Saat önce Battlefield 2042 İçin Yeni Güncelleme 14 Mayıs'ta Geliyor 7 Saat önce Ghost of Tsushima'nın PC Sürümü 100'den Fazla Ülkede Satıştan Kaldırıldı 8 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler