Kart Oyunu Inscryption Avustralya'da PS4 için Derecelendirildi

05.07.2022 11:22 Mehmet Tandoğan

 
 
Avustralya Oyun Komitesi, PlayStation 4 için Inscryption'ı derecelendirdi. Bu derecelendirme oyunun takın zamanda PS4 konsollarına geleceğini gösteriyor. Inscryption ilk olarak 19 Ekim 2021'de Steam, Epic Games Store, GOG ve Humble Store üzerinden PC için piyasaya sürüldü. Henüz bir konsol sürümü duyurulmadı. 
 
Derecelendirmeye ulaşmak için buraya tıklayın. 
 
Pony Island ve The Hex'in geliştiricisi Daniel Mullins Games tarafından geliştirilen ve Devolver Digital tarafından 2021 yılında yayınlanan kart savaşı oyunu Inscryption, odadan kaçma temasını ve bulmacaları da harmanlıyor.
 
Kartların üzerine kazınmış sırların daha da karanlık olduğu bu yapımda Leshy'nin kulübesinin ardındaki gizlenen sırları açığa çıkaracaksınız. Inscryption ile beklenmedik olaylara tanıklık edecek ve rahatsız edici bir maceraya atılacaksınız.
 
Steam sayfası
 
https://store.steampowered.com/app/1092790/Inscryption/

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Inscryption Platformlar: PC Geliştirici: Güncellenecek Dağıtıcısı: Devolver Digital Tür: Kart Çıkış Tarihi: 19 Ekim 2021
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Monster Hunter Wilds Oyunundan Yeni Detaylar Ortaya Çıktı 2 Saat önce Beyaz Renkli Xbox Series X Konsol Görüntüleri Sızdırıldı! 28 Mart Diablo 4 İçin Resmi Ray Tracing Güncellemesi Yayınlandı 28 Mart Dragon’s Dogma 2 İçin İlk 4K Doku Paketleri Yayınlandı 28 Mart Epic Games'in Bir Sonraki Hafta Sunacağı Ücretsiz Oyun Sızdırıldı! 28 Mart
Forumdan Konular
DH'den Haberler