Kart tabanlı strateji oyunu Wildfrost 12 Nisan'da geliyor

31.03.2023 13:22 Mehmet Tandoğan

 
Yayıncı Chucklefish ve geliştirici Deadpan Games, kart tabanlı taktik roguelike strateji oyunu Wildforst'un Nintendo eShop üzerinden Switch ve Steam üzerinden PC için 12 Nisan'da 19.99 dolara çıkış yapacağını duyurdu. Oyunun şu anda Nintendo eShop üzerinde bir demo sürümü mevcut.
 
Kart tabanlı taktik oyunu
 
 
 
Oynanışımıza göre farklı farklı kombinasyonları ve desteleri oluşturabileceğimiz Wildfrost  içerisinde en iyi deste kişiye göre değişkenlik gösteriyor. Oyunda yapacağınız her hamle çok önem arz ederken desteler arasında geçiş yapabiliyor ve çeşitli kartlar toplayabiliyorsunuz. Oyun içerisinde farklı türde birçok kart bulunuyor ve bunları doğru zamanda kullanmaya çalışıyorsunuz.
 
Kartlar ve desteler dışında bir de mücadelemize yardımcı olmak amacıyla çeşitli yoldaşlar bulunuyor. Bu yoldaşların her birinin rastgele becerileri ve istatistikleri yer alıyor. Bu yoldaşlar aslında bizim liderimiz konumuna geliyor ve bunların da avantajları ve dezavantajları bulunuyor.
 
12 Nisan'da Switch ve PC için 19.99 dolar karşılığında çıkış yapacak oyunun Türkiye fiyatı henüz belli değil.
 
Wildfrost çıkış tarihi fragmanı
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Wildfrost Platformlar: PC Geliştirici: Açıklanmadı Dağıtıcısı: Açıklanmadı Tür: Strateji Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Mayıs Ayının PlayStation Plus Oyunları Erişime Açıldı 08 Mayıs Microsoft, 4 Ayrı Bethesda Stüdyosunu Kapatıyor 08 Mayıs The Witcher 3 Resmi Mod Aracı Bu Ay Geliyor 08 Mayıs Redfall İçin Destek Sona Eriyor: Artık Güncelleme Almayacak 08 Mayıs Sıra Tabanlı Taktik Oyunu Don’t Kill Them All Duyuruldu 08 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler