Kartlardan Link ve Mario Oluşturmak

18.10.2010 21:35 Levent Polater


     Flickr kullanıcılarından Dr. Von Krakenstein, elindeki Magic The Gathering kartlarını normal yollardan kullanmaktan sıkılmış olacak ki bu kartları kullanmanın farklı yollarını keşfetmiş.
 
    Dr Von Krakenstein, aşağıdan görüntülerini de göreceğiniz üzere bu kartlar ile Link ve Mario şekilleri oluşturmayı başarmış. Kartlar ile bu şekilleri ortaya çıkarmak herhalde bundan daha iyi olamazdı.
 
   Bundan önce bir çok Link ve Mario çalışması sizlere göstermiştik ama bu gerçekten de en ilginçlerinden biri olmayı başarmış. Aşağıdan siz de göz atabilirsiniz. Krakenstein'in Flickr profilne ise buradan ulaşabilirsiniz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
The Legend of Zelda: Skyward Sword Platformlar: Wii Geliştirici: Nintendo Dağıtıcısı: Nintendo Tür: Adventure Çıkış Tarihi: 18 Kasım 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Öldükten Sonra Steam Hesabınıza Ne Olacak? İşte Cevabı 24 Dk önce Dragon's Dogma 2'nin 40 Günde 3 Milyon Adet Sattığı Açıklandı 1 Saat önce Xbox Uygulaması Black Ops 6'nın Game Pass'e Geleceğini Doğruladı! 2 Saat önce Warner Bros'tan Mortal Kombat İçerik Üreticisine Tehdit 3 Saat önce Silent Hill 2 Remake'ten Yeni Haberler Geliyor: İşte Yeni Sunum Tarihi 4 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler