Kasım Ayının Ücretsiz Xbox Live Gold Oyunları Açıklandı

24.10.2016 17:15 Gazali Çetinkaya

 
 
   Microsoft, Kasım 2016'da Xbox Live Gold üyelerine vereceği ücretsiz Xbox 360 ve Xbox One oyunlarını açıkladı.
 
   Önümüzdeki ay Xbox 360 kullanıcıları The Secret of Monkey Island: Special Edition ve Far Cry 3: Blood Dragon adlı yapımlara erişebilecek. 
 
   Xbox One sahipleri ise Super Dungeon Bros ve Murdered: Soul Suspect adlı yapımlara erişebilecek. Ayrıca Backward Compatibility (Geriye Uyumluluk) sistemi sayesinde Xbox 360 oyunları The Secret of Monkey Island: Special Edition ve Far Cry 3: Blood Dragon'ı Xbox One sahipleri de indirebilecek. 
 
   Kasım 2016'nın ücretsiz Xbox Live Gold oyunlarının tanıtıldığı videoya aşağıdaki oynatıcıdan ulaşabilirsiniz. İyi seyirler. 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Xbox One Platformlar: XBOX ONE Geliştirici: Microsoft Dağıtıcısı: Microsoft Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 22 Kasım 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 17 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Gray Zone Warfare Performans Sorunları Sebebiyle Eleştiriliyor 1 Saat önce Helldivers 2 Artık 177 Ülke Tarafından Satın Alınamıyor! 2 Saat önce 2si1: iPhone'a Assassins Creed Mirage Gibi Büyük Çaplı Oyunlar Geliyor 04 Mayıs Helldivers 2 Steam'de Bir Günde 100 Binden Fazla Olumsuz Yorum Aldı! 04 Mayıs Söylenti: Yeni Tomb Raider Açık Dünya Olacak ve Hindistan'da Geçecek 04 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler