Katamari'nin Yaratıcısı Namco'dan Ayrıldı

08.09.2010 11:41 Alkan Adakaner


 
     Katamary Damacy ile yaratıcı bir oyun tasarlayan Keita Takashi bu seri ile büyük bir hayran kitlesine sahip oldu. Namco Bandai'nin önemli serilerinden biri haline gelen oyunun yaratıcısı yuvadan ayrıldı.
 
     Namco Bandai'de çalıştığı 11 yıl boyunca 4 oyuna imza atan Takashi, Katamary'nin dışında Noby Noby Boy ile de karşımıza çıkmıştı. 3D görüntü sistemlerini destekleyen oyunların kendisinde heyecan uyandırmadığını, harekete duyarlı kontrol sistemleri ile de ilgilenmediğini her fırsatta söyleyen yapımcı yoluna Batı'da devam edecek gibi görünüyor.
 
     Yine yaratıcı bir seri ile başka bir firmada karşımıza çıkmasını beklediğimiz Takashi'nin ayrılığı önceki dönemlere göre güç kaybeden Namco Bandai'nin oyun geliştirme bölümünü etkileyebilir. En azından Katamary serisinin geleceği tehlike altına girebilir.
 
kaynak 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Katamari Forever Platformlar: PS3 Geliştirici: Bandai Namco Dağıtıcısı: EA Sports Tür: Puzzle Çıkış Tarihi: 18 Eylül 2009
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Warner Bros Ceo'su: Suicide Squad Kill the Justice League Hayal Kırıklığı 13 Mayıs Helldivers 2 İçin Star Wars Modu Ortaya Çıktı 13 Mayıs Cities Skylines 2 İçin NVIDIA DLSS Super Resolution Desteği Eklendi 13 Mayıs Star Citizen İçin NVIDIA DLSS ve AMD FSR Desteği Eklendi 13 Mayıs Fallout 4'ün Yeni Güncellemesi Konsollara Grafik Seçeneklerini Getiriyor 13 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler