Katana Kami: A Way of the Samurai Story Tanıtım Fragmanı

17.01.2020 09:21 Gazali Çetinkaya

 
Yayıncı Spike Chunsoft, Katana Kami: A Way of the Samurai Story için oyunun genel özelliklerinin tanıtıldığı bir fragman yayınladı.

Tenchu, Way of the Samurai ve Shinobido serilerinin arkasındaki stüdyo Acquire tarafından geliştirilen Katana Kami: A Way of the Samurai Story, Way of the Samurai serisinin spin-off'u ve kılıçlı aksiyon rol yapma oyunu türünde.

20 Şubat'ta Japonya'da PlayStation 4, Switch ve Steam üzerinden PC için çıkacak. Batıya da gelecek fakat Batı çıkış tarihi henüz doğrulanmadı. Yakın zamanda Avustralya'da derecelendirildi.

Fragmanı aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz. 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Katana Kami: A Way of the Samurai Story Platformlar: PC PS4 Geliştirici: Acquire Dağıtıcısı: Spike Chunsoft Tür: Action RPG Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Monster Hunter Wilds Oyunundan Yeni Detaylar Ortaya Çıktı 11 Saat önce Beyaz Renkli Xbox Series X Konsol Görüntüleri Sızdırıldı! 28 Mart Diablo 4 İçin Resmi Ray Tracing Güncellemesi Yayınlandı 28 Mart Dragon’s Dogma 2 İçin İlk 4K Doku Paketleri Yayınlandı 28 Mart Epic Games'in Bir Sonraki Hafta Sunacağı Ücretsiz Oyun Sızdırıldı! 28 Mart
Forumdan Konular
DH'den Haberler