Katana ZERO'nun Yeni DLC'si için 10 Dakikalık Oynanış Videosu Yayınlandı

03.09.2022 13:45 Mehmet Tandoğan

 
 
Geliştirici Askiisoft, Katana ZERO için yayınlanacak olan yeni DLC (ek paket) için 10 dakikalık bir oynanış videosunu yayınladı. Video, genişleme paketinin ilk bölümünden görüntüler sergiliyor.
 
Yayıncılığını Devolver Digital ve geliştiriciliğini Askiisoft'un üstlendiği Neo-noir tarzı aksiyon platform oyunu. The Game Awards 2019 etkinliğinde en iyi bağımsız oyun kategorisinde aday gösterildi. 
 
Katana ZERO şu anda Xbox One, Switch ve Steam, GOG ve Humble Store üzerinden PC için mevcut. PlayStation 4 konsol sürümü, Eğlence Yazılımı Derecelendirme Kurulu tarafından derecelendirildi ancak henüz resmi olarak açıklanmadı. 
 
Oynanış videosu
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Katana ZERO Platformlar: PC Geliştirici: Askiisoft Dağıtıcısı: Developer Digital Tür: Aksiyon Platform Çıkış Tarihi: 18 Nisan 2019
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Mayıs Ayının PlayStation Plus Oyunları Erişime Açıldı 08 Mayıs Microsoft, 4 Ayrı Bethesda Stüdyosunu Kapatıyor 08 Mayıs The Witcher 3 Resmi Mod Aracı Bu Ay Geliyor 08 Mayıs Redfall İçin Destek Sona Eriyor: Artık Güncelleme Almayacak 08 Mayıs Sıra Tabanlı Taktik Oyunu Don’t Kill Them All Duyuruldu 08 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler