Kayıp Oyun Tamamlandı!

03.03.2010 13:07 Ersin Kılıç


 
     Geçtiğimiz yıl bu zamanlarda resmi duyurusu gerçekleşen ve bir askerin gözünden Felluce'deki çatışmaları altı günlük bir periyotta sunacak olan Six Days in Fallujah'ın tamamlandığı belirtildi.
 
     IGN, Atomic Games imzasını taşıyan oyunun yapımının tamamlandığını ve çıkış tarihi için bir gelişme olmasının beklendiğini belirtti.
 
     İşin ilginç yanı ise oyunun geçtiğimiz Nisan ayında iptal edilmiş olması. Dağıtımını Konami'nin yapacağı oyun, firma tarafından çok fazla ölüm içerdiği ve bir nevi gerçekleri yansıttığı için tepki toplayabileceği nedeniyle iptal edilmişti.
 
     Atomic Games bir işi yarım bırakmayı sevmiyor olacak ki başladıkları bu projeyi tamamlamışlar. bakalım bu gelişme oyunun sahiplenmesine ve oyuncular ile buluşmasına neden olacak mı? Bekleyip, göreceğiz.
 
Kaynak 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Six Days in Fallujah Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Atomic Games Dağıtıcısı: Konami Tür: Action Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Starfield'a 15 Mayıs'ta Gelecek Güncelleme Neleri İçerecek? 19 Dk önce Batman: Arkham Shadow Resmi Olarak Duyuruldu 6 Saat önce The Witcher 3'te Artık Griffin'e Binmeniz Münkün! 6 Saat önce Gray Zone Warfare PC Sistem Gereksinimleri 7 Saat önce Deus Ex İçin RTX Remix Modu Yayınlandı 8 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler