Kediyi Kontrol Ettiğimiz Macera Oyunu Stray Ertelendi

02.05.2022 13:07 Mehmet Tandoğan

 
 
Yayıncı Annapurna Interactive ve geliştirici BlueTwelve Studio, bir kediyi kontrol ettiğimiz mcaera oyunu Stray'ı ertelediğini duyurdu. Bu yılın başlarında çıkması beklenen oyun, yaz aylarına ertelendi. Henüz net bir tarih bulunmuyor.
 
Ailesinden kopmuş, yalnız ve kaybolmuş bir sokak kedisi, unutulup gitmiş bir şehirden kurtulmak için antik bir gizemi çözmek zorunda.

Stray, çürümekte olan bir siber şehrin neon ışıklarla aydınlanan dar sokaklarında ve tekinsiz semtlerin karanlık ortamlarında geçen bir üçüncü şahıs kedi macerası oyunu. Alçak yüksek demeden dört bir yanda dolaş, hiç beklemediğin tehlikelere karşı kendini hazırla ve aldırışsız droidler ve tehlikeli yaratıklarla dolu bu acımasız mekânın gizemlerini çöz.
 
STRAY, PlayStation 5, PlayStation 4 ve PC (Steam) için çıkış yapacak.
 
Steam sayfası
 
https://store.steampowered.com/app/1332010/Stray/

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Stray Platformlar: PC Geliştirici: BlueTwelve Studio Dağıtıcısı: Annapurna Interactive Tür: birinci şahıs açık dünya keşif Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Kingdom Come: Deliverance 2'nin Savaş Sisteminden Kısa Bir Kesit 16 Dk önce Cut the Rope Geliştiricisi Paladin Studios Kapandı 1 Saat önce Mortal Kombat 1 DLC Karakteri Homelander'a İlk Bakış Atıldı 2 Saat önce Sony Geri Adım Attı: Helldivers 2'den PSN Zorunluluğu Kaldırıldı! 2 Saat önce Mayıs Ayında Türkçe Dil Desteğiyle Çıkacak Oyunlar 05 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler